Schouderfysiotherapie

Fysiotherapie bij schouderklachten in Zaandam

Op zoek naar een fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderklachten in Zaandam?

Het schoudergewricht wordt beschouwd als een van de meest complexe en beweeglijke gewrichten in het menselijk lichaam, wat vraagt om gespecialiseerde zorg van een deskundige schouderfysiotherapeut. In Zaandam biedt onze schouderfysiotherapeut, met zijn uitgebreide training en nauwe betrokkenheid bij het schoudernetwerk, specifieke behandelingen voor een breed scala aan schouderklachten.

Onze schouderfysiotherapeut in Zaandam richt zich niet alleen op de symptomen van de schouder, maar begrijpt ook hoe de romp en nek samenwerken bij de algehele beweging van het schoudergewricht en het bovenlichaam. Dit resulteert in een fysiotherapeutische aanpak om de oorzaak van de klachten te achterhalen en een passend behandelplan op te stellen.

Schoudernetwerk

Onze praktijk is aangesloten bij het Schoudernetwerk Zaanstad. Door de samenwerking binnen het schoudernetwerk blijven onze schouderfysiotherapeuten continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schouderrevalidatie. Deze kennis stelt hen in staat om effectieve behandelmethoden toe te passen, afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt.

Afspraak maken

Wil je schouderfysiotherapie in Zaandam voor je klachten aan de schouder? Maak dan een afspraak en ontdek hoe onze ervaren specialisten je kunnen helpen bij het verhelpen of verlichten van je klachten, het herwinnen van mobiliteit en het verbeteren van je activiteiten in het dagelijks leven of op sportniveau.

Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 075-7850922 of mail naar zaandam@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.