Manuele therapie

Manuele therapie in Zaandam

Manuele therapie in Zaandam richt zich op het bevorderen van bewegingsvrijheid, het verminderen van pijn en het optimaliseren van lichaamshouding. Deze behandeling omvat diverse aspecten, zoals specifieke manuele technieken toegepast door de manueel therapeut, adviesverlening, begeleiding bij gezond bewegen en doelgerichte oefeningen.

Wat is manuele therapie nu eigenlijk?

Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten in de armen en benen. Naast de algemene fysiotherapieopleiding beschikt de manueel therapeut over specifieke technieken voor gewrichtsbehandeling en uitgebreide kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, met name de wervelkolom.

Met wat voor klachten kan je terecht bij de manueel therapeut?

Een breed scala aan klachten aan het bewegingsapparaat kan worden behandeld door een manueel therapeut, vooral bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Dit omvat onder andere nekklachten, hoofdpijn, lage rugklachten en schouderproblemen. Deze specialisatie biedt een waardevolle oplossing voor effectieve manuele therapie en is dan ook echt een toevoeging voor onze fysiotherapiepraktijk in Zaandam.

Afspraak maken voor manuele therapie in Zaandam

Wil je een afspraak maken bij een van onze manueel therapeuten? Dat kan via het telefoonnummer 075-7850922 of mail naar zaandam@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.