Dry needling

Dry needling in Zaandam

Dry needling: wat houdt het in?

Dry needling is een effectieve methode om overmatige spierspanning te verminderen door middel van gerichte prikkeling van pijnlijke spieren. In Zaandam wordt dry needling gebruikt om spierspanning en pijnklachten door het hele lichaam te behandelen.

Pijnvrije behandeling met dry needling in Zaandam

Bij dry needling maakt de therapeut gebruik van dunne, steriele naaldjes. Nadat de therapeut het triggerpoint heeft gelokaliseerd, wordt de dunne naald zorgvuldig in de huid gestoken. Het prikken van een triggerpoint is over het algemeen vrijwel pijnloos.

Wanneer is dry needling niet geschikt?

In bepaalde situaties wordt dry needling niet aanbevolen, zoals bij naaldenangst of tijdens de zwangerschap. Ook wordt het niet toegepast bij acute blessures na een ongeval of direct na een operatie.

Vergoeding voor dry needling

Dry needling in Zaandam wordt vergoed door alle zorgverzekeraars, mits je voldoende aanvullend verzekerd bent. Dry needling is een onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling. Zelfs als je niet aanvullend verzekerd bent, ben je natuurlijk welkom bij ons. Raadpleeg hier de tarieven voor fysiotherapie.

Afspraak maken voor dry needling in Zaandam

Wil je een afspraak maken voor dry needling? Dat kan via het telefoonnummer 075-7850922 of mail naar zaandam@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.