Rugklachten

Fysiotherapie bij rugklachten in Zaandam

Fysiotherapie bij rugklachten

Gepersonaliseerde zorg bij rugklachten, op de juiste plek en op het juiste moment. In Zaandam biedt onze fysiotherapiepraktijk hoogwaardige behandelingen voor rugklachten. Onze aanpak is gericht op het verminderen van rugproblemen en tegelijkertijd streven we ernaar om jouw kennis over rugklachten te vergroten. Ons uiteindelijke doel is het bevorderen van jouw zelfstandigheid.

Elke behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke situatie en is gebaseerd op de doelen die we samen met jou opstellen. Onze aanpak omvat vaak oefentherapie, mogelijk ondersteund door gespecialiseerde technieken van onze therapeuten. Bij langdurige rugklachten staat de gedragsmatige aanpak centraal binnen onze behandeling. Ons behandelprogramma omvat de volgende aspecten:

1. Grondig begrip van de oorsprong van je klachten en jouw reactie op pijn

2. Deskundig advies over dagelijkse activiteit, revalidatie en en begeleiding bij het hervatten van werkzaamheden of sport.

3. Oefentherapie

4. Indien nodig, manuele therapie

Om je herstel te optimaliseren is het belangrijk dat je actief deelneemt aan de behandeling en de adviezen van onze therapeuten zo goed mogelijk opvolgt. Alleen op deze manier kun je een versneld herstel verwachten. De kern van onze aanpak is dat beweging bevorderlijk is voor de gezondheid van jouw rug. Ontdek de effectieve fysiotherapie bij rugklachten in Zaandam en werk samen met ons aan een gezonde rug.

Afspraak maken voor fysiotherapie

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij rugklachten? Dat kan via het telefoonnummer 075-7850922 of mail naar zaandam@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.