Over ons

Onze fysiotherapiepraktijk op de Zuiddijk is al jarenlang een begrip in Zaandam. Begonnen als praktijk Zoetelief & Postema en nu verder gegroeid naar de naam Gezond & Vitaal. Onze therapeuten staan elke dag weer vol enthousiasme en motivatie voor je klaar. Onze praktijk Gezond & Vitaal Zaandam biedt een uitgebreid aanbod aan specialisaties, zodat we je altijd van de beste zorg kunnen voorzien.

Fysiotherapie in Zaandam

Of we nu jong of oud zijn, ons lichaam hebben we elke dag nodig om te kunnen doen wat we willen doen. Soms staan lichamelijke klachten al deze bezigheden behoorlijk in de weg. Een beetje hulp kan dan nodig zijn om weer goed of beter te kunnen functioneren. We helpen je hier graag mee.

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Zaandam bieden we een uitgebreid aanbod aan therapieën aan, die je helpen bij het herstel van lichamelijke klachten.

Fit for life

Met ons motto “Fit for life” richten we ons niet alleen op het behandelen van klachten; we bieden met onze behandelingen ook een manier om deze te voorkomen. Want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Ons team van specialisten maakt voor u een passend behandelingsplan met de behandelingsmethode die het beste bij u past. Zo helpen wij u uw lichaam te laten herstellen of om het fit te houden.

Voordelen Gezond & Vitaal

Gepersonaliseerde zorg: bij ons staat uw zorgvraag altijd centraal

Snel geholpen

Kwalitatief hoogwaardige zorg

Breed scala aan specialisaties

Multidisciplinaire aanpak waar nodig: korte lijnen met andere zorgverleners

Neem contact met ons op

Voor algemene vragen kun je ons een bericht sturen via het contactformulier of onderstaande kanalen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.